App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ESPN zendt twee oefenduels live uit

ESPN zendt twee oefenduels live uit

door Redactie FR010.nl
0 reacties

De Open Dag van zowel de mannen als vrouwen van Feyenoord zal vindt plaats op 16 juli. Sinds dit jaar zal het Feyenoord Festival genoemd gaan worden. ESPN is er bij en zal alles live uitzenden.

Het evenement is uiteraard inclusief helikopter gevuld met aanwinsten van de mannen- en vrouwenselectie. Feyenoord Festival is vernieuwd om de supporters een onvergetelijke dag te bezorgen en is gratis te bezoeken.

Feyenoord heeft twee aansprekende tegenstanders weten te strikken voor de oefencampagne. Op donderdag 27 juli speelt de landskampioen in eigen huis tegen Villareal. De aftrap is om 19.00 uur en dit duel wordt live uitgezonden op ESPN.

De traditionele openingswedstrijd van het nieuwe seizoen is op zondag 30 juli in De Kuip tegen SL Benfica. Het weerzien met Orkun Kökcü en Fredrik Aursnes start om 16:00 uur. Bij de Portugese landskampioen staan ook oud-PSV trainer Roger Schmidt en voormalig Ajax-aanvaller David Neres onder contract. Ook dit duel is live te zien op ESPN.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert