App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord speelt drie wedstrijden bij vv Smitshoek

Feyenoord speelt drie wedstrijden bij vv Smitshoek

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Een groot deel van de voorbereiding van Feyenoord voor het nieuwe seizoen is bekend. In dit bericht lees je meer over het voorlopige programma – er kunnen nog wedstrijden aan worden toegevoegd – en de toegankelijkheid van de oefenwedstrijden.

De selectie van trainer Arne Slot begint op dinsdag 4 juli aan het nieuwe voetbaljaar. Die dag staat de eerste (besloten) training op het programma. De eerste vriendschappelijke duels volgen snel daarna.

Oefencampagne start bij VV Smitshoek

De oefencampagne gaat van start op zaterdag 8 juli, met een wedstrijd tegen PEC Zwolle. Op woensdag 12 juli oefent Feyenoord tegen Club Brugge, terwijl op zaterdag 15 juli Union Sint Gilloise de tegenstander is.Deze drie oefenduels worden allemaal gespeeld op het terrein van amateurvereniging VV Smitshoek in Barendrecht.

Kaartverkoop oefenduels Smitshoek

Voor de wedstrijden op Sportpark Smitshoek zijn per wedstrijd 2.650 kaarten beschikbaar. De prijs voor een standaard kaart is € 12,50 per stuk, kaarten voor kinderen t/m 11 jaar en 66-plussers zijn verkrijgbaar voor € 7,50 per stuk.

De verkoop is per direct gestart voor alle supporters. Dat betekent dat er geen sprake is van een voorrangsperiode. Alle supporters kunnen een onbeperkt aantal kaarten bestellen via de Online Ticketshop. Gedetailleerde informatie over de kaartverkoop vind je hier.

Trainingskamp

Na de Open Dag op zondag 16 juli vertrekt de selectie een dag later op trainingskamp. Van maandag 17 juli tot en met zaterdag 22 juli verblijft Feyenoord in Oostenrijk. Informatie over eventuele oefenduels tijdens het trainingskamp volgt zodra bekend via de officiële clubkanalen.

Openingswedstrijd tegen Benfica

Feyenoord oefent op zondag 30 juli in De Kuip tegen Benfica; dit is de traditionele Openingswedstrijd van het nieuwe seizoen. Dat betekent een weerzien met Orkun Kökcü en Fredrik Aursnes, die respectievelijk deze en vorige zomer de overstap maakten naar de Portugese landskampioen. De aftrap is die dag om 16:00 uur.

De Openingswedstrijd zit bij de seizoenkaart 2023-2024 inbegrepen, maar seizoenkaarthouders dienen wel een (gratis) kaart te claimen. Meer informatie hierover en overige kaartverkoopinfo volgt in een later stadium.

Johan Cruijff Schaal

De eerste officiële wedstrijd van Feyenoord van het seizoen 2023-2024 is op vrijdag 4 augustus om 20:00 uur. Dan strijdt de landskampioen met bekerwinnaar PSV in De Kuip om de Johan Cruijff Schaal. Ook hiervoor volgt nog meer informatie over de kaartverkoop.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert