Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord en Christian Conteh per direct uit elkaar

Feyenoord en Christian Conteh per direct uit elkaar

door Redactie FR010.nl
0 reacties

De wegen van Feyenoord en Christian Conteh scheiden deze zomer. Het contract van de Duitse aanvaller, dat nog doorliep tot medio 2024, is in goed overleg tussen beide partijen per direct ontbonden waardoor de 23-jarige Conteh vrij is om een nieuwe club te zoeken.

Conteh kwam in de zomer van 2020 naar Feyenoord vanuit 1. FC St. Pauli. De rappe buitenspeler wist, mede door blessureleed, nooit uit te groeien tot een vaste waarde in Feyenoord 1. De afgelopen seizoenen werd Conteh, die in totaal twee officiële wedstrijden in het shirt van Feyenoord speelde, achtereenvolgens verhuurd aan SV Sandhausen, FC Dordrecht en SG Dynamo Dresden.

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert