App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Folkert Boer in technische staf Feyenoord

Folkert Boer in technische staf Feyenoord

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Sport- en data scientist Folkert Boer verlaat RKC Waalwijk na vijf seizoenen en maakt transfer naar landskampioen Feyenoord. RKC Waalwijk heeft in Bram van de Water een geschikte vervanger gevonden.

Frank van Mosselveld; “Folkert is de afgelopen jaren belangrijk geweest in het opzetten en verder vormgeven van onze datastrategie. Samen met hem hebben we data geïmplementeerd binnen onze voetbaltechnische afdeling en is ons scoutingssysteem verder geoptimaliseerd. Het feit dat een club als Feyenoord bij Folkert uitkomt is voor ons als organisatie een groot compliment. Wij wensen Folkert veel succes toe bij zijn nieuwe club. Met Bram van de Water halen we een opvolger in huis die de afgelopen jaren Folkert heeft ondersteund en zodoende de werkwijze al eigen is.”

Marco Gentile

Daarnaast moest RKC Waalwijk ook op zoek naar een nieuwe video-analist omdat Nyo Sulsters de keuze heeft gemaakt zijn carrière elders te vervolgen. In de persoon van Marco Gentile is RKC Waalwijk erin geslaagd een zeer ervaren videoanalist toe te voegen aan de technische staf. Marco komt over van Excelsior Rotterdam en sluit bij de start van de voorbereiding aan bij de staf van Henk Fraser.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert