App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Verdeling Europese tickets Nederland bekend

Verdeling Europese tickets Nederland bekend

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Nederland heeft komend seizoen vijf ploegen die in Europees verband uitkomen.

Naast kampioen Feyenoord neemt PSV deel aan de Champions League. Feyenoord zit in Pot 1 van de poulefase. PSV stroomt in de derde kwalificatieronde in. In die ronde heeft PSV een geplaatste status en kan het onder meer Sturm Graz, SC Dnipro of TSC Backa Topola treffen.

Ajax speelt in de Europa League en zal in de laatste voorronde (play-offs) instromen. AZ en FC Twente nemen deel aan de UEFA Conference League. FC Twente stroomt in de tweede ronde in en zal drie ronden moeten overleven om in de poulefase te komen. AZ stroomt een ronde later in.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert