Home Laatste Feyenoord Nieuws Selectie Nederlands elftal bekend: Feyenoord hofleverancier van Oranje

Selectie Nederlands elftal bekend: Feyenoord hofleverancier van Oranje

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Feyenoord is met drie spelers hofleverancier van het Nederlands elftal. Ronald Koeman maakte vandaag zijn selectie bekend. Lutsharel Geertruida, Mats Wieffer en Justin Bijlow zijn verkozen voor het Nederlands elftal.

Het Nederlands elftal speelt op woensdag 14 juni de halve finale van de Nations League tegen Kroatië. De winnaar treft Spanje of Italië in de eindstrijd in de finale. Deze wordt gespeeld in Rotterdam.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 |