App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Joris Mathijsen technisch directeur bij ADO Den Haag

Joris Mathijsen technisch directeur bij ADO Den Haag

door Redactie FR010.nl
0 reacties

ADO Den Haag is verheugd om te kunnen vermelden dat Joris Mathijsen is aangesteld als technisch directeur.

Joris Mathijsen is een bekende naam in het Nederlandse voetbal. Als oud-speler van Willem II, Hamburger SV, Malaga, AZ en Feyenoord speelde Joris totaal 519 officiële duels en daarnaast heeft de geboren Goirlenaar 84 interlands voor het Nederlands elftal en had een belangrijk aandeel tijdens het WK van 2010 inclusief de finale.

Na zijn actieve spelersloopbaan keerde Mathijsen terug bij Willem II als technisch manager en vervolgens als technisch directeur. Gedurende zijn zes seizoenen bij Willem II zag hij de Tilburgse club onder andere vijfde eindigen in de Eredivisie.

Joris heeft ervaring in alle aspecten van voetbalmanagement. Van spelerswerving tot het samenstellen van een technische staf, medische staf, jeugdopleiding en scouting en zal hij de verantwoordelijkheid nemen over alle voetbalafdelingen van de club.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert