App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Voormalig Feyenoord-talent Kongolo tekent bij Roda JC

Voormalig Feyenoord-talent Kongolo tekent bij Roda JC

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Roda JC Kerkrade heeft Rodney Kongolo vastgelegd tot medio 2025. De club heeft met de middenvelder de eerste gewenste aanwinst voor het seizoen 2023/2024 binnen.

De 25-jarige Kongolo speelde tot 2014 in de jeugd van Feyenoord. Hierna vertrok hij naar Manchester City. Door de Engelse topclub werd hij uitgeleend aan Doncaster Rovers waar hij 42 wedstrijden speelde. In Engeland kwam hij eenmaal tot scoren en gaf hij vier assists.

Na zijn Engelse avontuur keerde de middenvelder bij SC Heerenveen terug in Nederland. Voor de Friezen speelde hij maar liefst 86 wedstrijden (76 Eredivisie en 10 bekerduels). Hierin wist hij zes keer te scoren en gaf hij zeven assists. De laatste club van Kongolo was Cosenza Calcio, uitkomend in de Italiaanse Serie B. Sinds januari is de middenvelder transfervrij.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert