App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Heerenveen neemt Ilyas el Moussaoui over van Feyenoord

Heerenveen neemt Ilyas el Moussaoui over van Feyenoord

door Redactie FR010.nl
0 reacties

sc Heerenveen neemt jeugdspeler Ilyas el Moussaoui (19) over van Feyenoord, waar hij vijf jaar in de jeugdopleiding heeft gespeeld.

De aanvaller tekende drie jaar geleden een profcontract in Rotterdam, maar maakt nu transfervrij de overstap naar Friesland. De jeugdinternational van Marokko tekent een verbintenis voor één seizoen met een optie voor nog een jaar. Hij sluit na de zomer aan bij Onder 21.

El Moussaoui, die dit seizoen in 26 wedstrijden zes goals maakte en drie assists achter zijn naam heeft, heeft zin in zijn avontuur bij de Friese club. Waar hij in eerste instantie in de Akademy begint, droomt hij stiekem al van het eerste elftal. “Ik hoop in de voetsporen van Sydney van Hooijdonk te treden”, aldus de in Roosendaal geboren spits, die in het verleden ook nog een seizoen in de jeugdopleiding van NAC Breda speelde. “Ik ben een fysiek sterke speler, die keihard werkt voor het team.”

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert