App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Nieuwe klus voor Henk Fraser in eredivisie

Nieuwe klus voor Henk Fraser in eredivisie

door Redactie FR010.nl
0 reacties

RKC Waalwijk kondigt met trots de benoeming van Henk Fraser als nieuwe trainer aan. Met een indrukwekkende staat van dienst, zowel als speler en als coach, brengt Fraser een schat aan ervaring en expertise met zich mee naar de club. Henk Fraser tekent een contract voor de komende twee seizoenen.

Henk Fraser zelf is enthousiast over zijn nieuwe aanstelling als hoofdtrainer van RKC Waalwijk: “Ik ben zeer verheugd om aangesteld te worden als trainer bij RKC Waalwijk. Ik zie veel potentie binnen de club en ben vastbesloten om samen met de spelers, staf, directie en supporters het maximale uit onze mogelijkheden te halen. Ik kijk ernaar uit om aan de slag te gaan en een vervolg te geven op de ingezette lijn van de afgelopen jaren.”

Algemeen directeur Frank van Mosselveld: “Wij zijn trots dat we Henk hebben weten te overtuigen om voor ons te kiezen. Wij zijn ervan overtuigd dat Henk als mens en als trainer de juiste persoon is om een vervolg te geven op hetgeen we als club de laatste jaren neergezet hebben.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert