App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws John de Wolf verlaat Feyenoord niet: ‘Dit is mijn huis, dit is mijn thuis’

John de Wolf verlaat Feyenoord niet: ‘Dit is mijn huis, dit is mijn thuis’

door Redactie FR010.nl
0 reacties

John de Wolf is niet van plan om te vertrekken bij Feyenoord. Het icoon kreeg, in de taxi van Rutger Castricum, de vraag of hij zou vertrekken indien Arne Slot zal besluiten Feyenoord te verlaten voor bijvoorbeeld Tottenham Hotspur. ”Als Slot dat vraagt dan wens ik hem een prettige wedstrijd. Ik verlaat Feyenoord niet want dit is mijn club. Hier hoor ik thuis, dit is mijn huis.”

”Als ik over de brug rij krijg ik nog elke dag kippenvel. Het gaat heel ver terug. Ik ging toen ik 4 was met mijn vader naar station Schiedam om de trein te pakken naar De Kuip. Ik heb altijd gezegd dat ik hier ooit wilde voetballen.” Uiteindelijk kwam John de Wolf ook bij Feyenoord in het eerste terecht. ”We hebben toen als kleine kinderen zitten huilen aan de telefoon.”

”Mijn vader is helaas in 1999 overleden. Toen ik maandag op het bordes stond dan krijg je dat gevoel weer en zie je een hele tijdlijn weer voorbij komen. Ik heb mijn vader op You”ll Never Walk Alone weggebracht en dan word ik wel emotioneel ja.”

Bekijk de gehele uitzending hier

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert