Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘FC Barcelona houdt ontwikkeling Geertruida in de gaten’

‘FC Barcelona houdt ontwikkeling Geertruida in de gaten’

door Redactie FR010.nl
0 reacties
FC Barcelona heeft interesse in Lutsharel Geertruida als mogelijke versterking. De betrouwbare journalist Gerard Moreno meldt woensdag dat het de ontwikkelingen van de verdediger in de gaten houdt en Geertruida als mogelijke versterking ziet.

Geertruida verlengde onlangs zijn contract bij Feyenoord tot medio 2025. De Feyenoord-verdediger speelde dit seizoen 39 wedstrijden. Geertruida liet zien ook multifunctioneel te zijn en speelde dit seizoen als rechtsback, centrale verdediger en centrale middenvelder. Ook maakte Geertruida zijn debuut voor Nederland in maart.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert