Home Laatste Feyenoord Nieuws Gernot Trauner mist seizoenseinde

Gernot Trauner mist seizoenseinde

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto Mischa Keemink

Gernot Trauner zal naar verwachting de komende weken nog niet inzetbaar zijn voor Feyenoord. De centrale verdediger kampt met een knieblessure waardoor hij in elk geval deze week de groepstraining nog niet kan hervatten.

Trauner, die ook al de laatste twee competitiewedstrijden tegen FC Utrecht (ziek) en Excelsior aan zich voorbij moest laten gaan speelde dit seizoen tot nu toe 31 officiële wedstrijden voor Feyenoord.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert