App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Oud-Feyenoorder Lex Immers plakt er een jaar aan vast

Oud-Feyenoorder Lex Immers plakt er een jaar aan vast

door Redactie FR010.nl
0 reacties

De Technische Commissie van Scheveningen is verheugd om te kunnen melden dat Haags voetbalicoon Lex Immers (foto) ook volgend seizoen nog in het groen en zwart op Sportpark Houtrust te bewonderen zal zijn.

De routinier beleeft nog wekelijks zeer veel plezier aan het spelletje en de vereniging Scheveningen. Deze combinatie heeft ervoor kunnen zorgen dat zowel speler als club de samenwerking met nog minimaal een jaar zullen gaan verlengen.

Ervaring

De 36-jarige Immers weet mede door zijn ervaring alsmede zijn persoonlijkheid een zeer positieve stempel te drukken op de selectie, maar zeker ook op de rest van de vereniging. Zijn altijd positieve uitstraling, kennis en kunde is een zeer welkome aanvulling op de huidige kwaliteiten die de Scheveningse selectie momenteel al herbergt.

Topfit

De routinier, die nog altijd topfit oogt, heeft een afgewogen beslissing genomen en kan mede door zijn privésituatie nog een jaar acteren op topamateurniveau. Het niveau waar hij nog voor beide partijen zeer belangrijk kan zijn. Scheveningen is uiteraard blij met dat besluit en heeft daarmee niet alleen zelf de zekerheid op een langer verblijf van een belangrijke speler, maar weet ook dat de ingezette ontwikkeling naar een stabiele Tweede Divisionist kan worden geperfectioneerd.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert