App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Tickets stadsderby doorverkocht voor hoofdprijs: ‘Excelsior gaat mogelijk kaarten blokkeren’

Tickets stadsderby doorverkocht voor hoofdprijs: ‘Excelsior gaat mogelijk kaarten blokkeren’

door Redactie FR010.nl
0 reacties

De stadsderby tussen Excelsior en Feyenoord heeft een ware explosie in de doorverkoop van tickets opgeleverd. Op Marktplaats.nl zijn de tickets inmiddels voor prijzen rond de 300 euro te koop.

Excelsior waarschuwt op haar website dat doorverkochte tickets mogelijk geblokkeerd worden als bij controle van de Identiteitskaart in combinatie met het ticket de naam niet klopt. De tickets en toegang tot het stadion worden dan mogelijk geblokkeerd.

Op haar site meldt Excelsior: ‘Omdat het duel tussen Excelsior en Feyenoord mogelijk de kampioenswedstrijd van Feyenoord zal zijn, worden er in en rond het stadion waarschijnlijk aangescherpte veiligheidsmaatregelen genomen. Hoe dit er definitief uit gaat zien, wordt binnenkort besloten door de Veiligheidsregio.

Alle tickets moeten op naam staan van degene die het ticket gebruikt. De tickets worden bij de poort gecontroleerd, net als het ID-bewijs van de bezoekers. Geen ID-bewijs betekent ook geen toegang en er wordt dan ook geen restitutie verleend van de kosten van het ticket! Staat jouw ticket nog niet op de juiste naam? Geef dit dan uiterlijk vrijdag 17:00 uur aan ons door via ticketing@excelsiorrotterdam.nl. Daarna kunnen wij dit niet meer aanpassen.’

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert