App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Slot uitgenodigd door Tottenham Hotspur voor een gesprek’

‘Slot uitgenodigd door Tottenham Hotspur voor een gesprek’

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Arne Slot is uitgenodigd voor een gesprek bij Tottenham Hotspur. Dit meldt journalist Valentijn Driessen. Slot is één van de kandidaten maar geen top kandidaat. “Hij heeft een gesprek, maar de Engelsen voeren dit gesprek met drie of vier trainers en doen dit eigenlijk altijd zo. Nagelsmann, Slot en Pochettino komen langs en mogen hun verhaal doen. Slot gaat dit gesprek wel voeren”, zegt Driessen in Vandaag Inside.

De andere kandidaten zijn volgens Driessen Nagelsmann, Xabi Alonso en Pochettino. ”Xabi Alonso staat op 1.  De trainer van Bayer Leverkusen doet het heel goed. Alonso is een uithangbord en was een topspeler en heeft de Champions League gewonnen.”

Crystal Palace

 Marcel van der Kraan meldt in De Telegraaf dat Crystal Palace geen optie meer voor Slot is. Er zijn gesprekken geweest maar dit gaat hem niet worden.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert