Home Laatste Feyenoord Nieuws Tein Troost vertrekt transfervrij naar Eerste Divisie

Tein Troost vertrekt transfervrij naar Eerste Divisie

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Tein Troost vervolgt zijn voetbalcarrière bij NAC Breda. De 21-jarige doelman, die bij Feyenoord beschikte over een aflopend contract, heeft gekozen voor een terugkeer naar de club waar hij het gros van zijn jeugdopleiding genoot.

‘De tijd is aangebroken voor een volgende stap in mijn carrière,’ aldus Troost. ‘De geweldige supporters, alle leermomenten, alle successen van vijf jaar Feyenoord neem ik mee en zal ik never nooit vergeten.’

De in Breda geboren en getogen Troost maakte in 2018 de overstap van NAC Breda naar Feyenoord Academy. Hij speelde na zijn komst achtereenvolgens in Feyenoord Onder 17, Feyenoord Onder 19 en Feyenoord Onder 21. Dit seizoen was hij niet alleen sluitpost bij de beloften van Feyenoord, maar maakte hij ook geregeld onderdeel uit van de selectie van het eerste elftal.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws