App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Feyenoord moet hopen op zegereeks Manchester City’

‘Feyenoord moet hopen op zegereeks Manchester City’

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Feyenord moet hopen, als zij landskampioen worden, dat Manchester City zowel de titel in eigen land pakt alsmede de Champions League wint. Alleen dan zal Feyenoord bij de loting van de Champions League in pot 1 belanden.

De halve finales van de Champions League gaan tussen Manchester City en Real Madrid en AC Milan en Inter Milan. De laatste drie ploegen zijn in eigen land nagenoeg uitgeschakeld voor de titel. Manchester City ligt op koers voor de titel in Engeland.

Mocht de winnaar van de Champions League ook landskampioen worden zal de kampioen van Nederland, net als Ajax dit seizoen, in pot 1 belanden. Indien Feyenoord in Pot 1 komt ontlopen zij onder meer de winnaar van de Champions League, de Europa League en de landskampioen van Engeland, Spanje, Italië, Frankrijk, Duitsland en Portugal.

Mocht Manchester City naast één van de twee prijzen grijpen komt Feyenoord in pot 3.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert