App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Rijnmond: ‘Feyenoord teleurgesteld: bij kampioenschap op 7 mei huldiging pas een week later’

Rijnmond: ‘Feyenoord teleurgesteld: bij kampioenschap op 7 mei huldiging pas een week later’

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Wannéér Feyenoord kampioen wordt is nog even de vraag, maar de huldiging vindt sowieso niet plaats voor 15 mei. Ook niet als de Rotterdammers een week eerder al kampioen worden. De teleurstelling bij Feyenoord is groot. “Wij hebben begrip voor de situatie van de gemeente, maar de periode tussen de titel en huldiging is te lang”, zegt een woordvoerder van de club.

Feyenoord kan – als PSV punten laat liggen bij Sparta op 6 mei – een dag later, op zondag 7 mei, al de zestiende landstitel pakken. De ploeg van trainer Arne Slot moet dan zelf winnen bij Excelsior. Alleen is een huldiging een dag later, op maandag 8 mei, geen optie voor de gemeente.

“Qua inhuur en materiaal en personeel moet er, in aanloop naar een mogelijke huldiging veel vooraf vastgelegd worden. Daar moeten we ook een financiële verplichtingen mee aangaan”, laat de gemeente weten. “Bovendien worden materiaal en personeel ook ingezet op Koningsdag en de bevrijdingsdagfestiviteiten.”

Wat vindt u van de beslissing van de gemeente Rotterdam?
Breng uw stem uit

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert