App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord (vr) stelt teleur in stadsderby en verliest van Excelsior

Feyenoord (vr) stelt teleur in stadsderby en verliest van Excelsior

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Voor Feyenoord Vrouwen 1 is de Rotterdamse derby uitgelopen op een teleurstelling. In het Van Donge & De Roo Stadion verloor de ploeg van Jessica Torny zondagmiddag verrassend van de hekkensluiter van de Azerion Vrouwen Eredivisie. In Kralingen eindigde de wedstrijd in 1-0.

Feyenoord V1 en Excelsior begonnen zondagmiddag allebei rommelig aan de Rotterdamse derby. Beide teams kregen wat kleine kansen, maar waren te onzorgvuldig om echt grote mogelijkheden bij elkaar te voetballen. In de slotfase van de eerste helft kreeg Feyenoord plotseling wel een aantal goede kansen achter elkaar, maar keer op keer belandde de bal niet in het net. Ruststand: 0-0.

Tweede helft

Na de pauze veranderde er niet veel aan het spelbeeld. Feyenoord kwam iets beter in de wedstrijd, maar slaagde er niet in om het de thuisploeg echt lastig te maken. Een kwartier voor tijd, toen de derby af leek te stevenen op een gelijkspel, wist Excelsior plotseling te scoren. Uit een snelle counter liet Chelsea Homan Feyenoord-keeper Jacintha Weimar kansloos. Hierna zette Feyenoord nog een slotoffensief in, maar tevergeefs. Hierdoor eindigde de wedstrijd in Kralingen in een voor Feyenoord zeer teleurstellende 1-0 nederlaag.

Feyenoord: Weimar; Brandau, Verspaget, Ypema, Baptiste (46′ Kagenaar); Van de Ven, Van den Goorbergh, De Graaf; Bennink (80′ Cobussen), Koopman (68′ Obispo), Ellouzi (68′ Conijnenberg)

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert