Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord plaatst palen en netten bij resterende duels

Feyenoord plaatst palen en netten bij resterende duels

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Feyenoord heeft besloten tijdens de resterende Eredivisie-thuiswedstrijden van het lopende seizoen het speelveld af te schermen met palen en netten aan alle vier de zijdes. Komende zondag zal dit al toegepast worden tijdens Feyenoord – RKC Waalwijk.
De club ziet zich genoodzaakt deze ingrijpende maatregel te nemen door de afkondiging van nieuwe, strenge protocollen op het gebied van speelveiligheid die gisteren door de KNVB zijn gecommuniceerd en per direct van kracht zijn.

De nieuwe voorschriften van de KNVB dicteren dat herhaaldelijke misdragingen vanuit het publiek zoals het gooien van voorwerpen kunnen leiden tot het definitief staken van wedstrijden. Met oog hierop wil Feyenoord geen enkel risico nemen, zeker gezien de grote sportieve belangen die er voor de club zijn in de nationale competitie.

Feyenoord is inmiddels in overleg met ESPN om een zo goed mogelijke beeldregistratie te realiseren, ondanks het zeer korte tijdsbestek dat de televisiezender heeft om zich aan deze nieuwe situatie aan te passen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert