Home Laatste Feyenoord Nieuws Leo Sauer tekent tot 2026 bij Feyenoord

Leo Sauer tekent tot 2026 bij Feyenoord

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Feyenoord heeft de optie in het huurcontract van Leo Sauer gelicht. De 17-jarige aanvaller wordt daardoor definitief overgenomen van het Slowaakse MŠK Žilina en tekent bij Feyenoord een contract voor de duur van drie seizoenen tot medio 2026.

Sauer wordt momenteel gehuurd van MŠK Žilina. De jeugdinternational van Slowakije speelt dit seizoen vooral zijn wedstrijden in Feyenoord Onder 21 maar heeft vanwege zijn goede ontwikkeling al zijn officieuze debuut in Feyenoord 1 mogen maken. In het gewonnen oefenduel met KV Oostende (2-0) kwam Sauer in de tweede helft binnen de lijnen en was hij meteen trefzeker.

Rini Coolen, Head of Academy van Feyenoord: ‘We zijn er als club erg content mee dat we een groot talent als Leo voor langere tijd aan ons hebben weten te binden. Leo heeft zich dit seizoen razendsnel weten aan te passen en heeft in korte tijd laten zien over veel kwaliteit en potentie te beschikken. Niet voor niets heeft hij al meerdere malen mogen aansluiten bij Feyenoord 1.’

‘Het ondertekenen van mijn contract geeft mij een zeer goed gevoel’, zegt Sauer. ‘Het is een teken dat er geloof in mij is en het is erg fijn dat ik mij bij deze grote club mag door ontwikkelen. Vanaf de eerste dag dat ik op Varkenoord binnenstapte was mijn doel om succesvol te worden en hier langer te mogen blijven. Mijn volgende doel is om stapje voor stapje een betere voetballer te worden en zodoende naar het niveau van Feyenoord 1 toe te groeien.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert