App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord bevestigt komst Van den Belt (PEC Zwolle)

Feyenoord bevestigt komst Van den Belt (PEC Zwolle)

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Feyenoord heeft overeenstemming bereikt met PEC Zwolle over de transfer van Thomas van den Belt met ingang van komend seizoen. De 21-jarige middenvelder tekent in Rotterdam een contract voor vier seizoenen tot medio 2027.

‘Een transfer naar Feyenoord is voor mij een droom’ aldus Van den Belt. ‘Dat Feyenoord mij ook graag wil hebben en er met Zwolle uit is gekomen maakt me dan ook ontzettend trots. Ik kijk ernaar uit om me komende zomer in De Kuip te melden, maar eerst wil ik het seizoen met PEC goed afmaken. Zwolle en Feyenoord zijn allebei heel goed bezig. Hopelijk kunnen we allebei onze seizoenen onvergetelijk maken. Dat zou fantastisch zijn.’

De in Zwolle geboren Van den Belt begon zijn voetbalcarrière bij het lokale DOS Kampen. In 2012 maakte hij de overstap naar de jeugdopleiding van PEC Zwolle. In seizoen 2020-2021 maakte hij op 19-jarige leeftijd zijn debuut voor de hoofdmacht. Sindsdien speelde hij 73 wedstrijden voor PEC Zwolle waarin hij goed was voor 16 goals en 10 assists.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert