Home Laatste Feyenoord Nieuws Higler fluit stadsderby

Higler fluit stadsderby

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Zondag 2 april staat er weer een Rotterdamse stadsderby op het programma in de Eredivisie. De koploper uit Zuid (Feyenoord) gaat op bezoek bij de nummer zes uit West (Sparta). Een prachtig affiche op een uitverkocht Kasteel waar onder leiding van Dennis Higler om 14.30 uur wordt afgetrapt.

Joost van Zuilen en Mario Diks assisteren Higler langs de zijlijn. Erwin Blank is de vierde official. Het videoarbitrageteam in het ARAG KNVB Replay Center bestaat uit Jeroen Manschot (VAR) en Nils van Kampen (AVAR).

Keuken Kampioen Divisie

In de Keuken Kampioen Divisie neemt nummer twee Heracles het vrijdag in eigen huis op tegen nummer drie Almere City. De topper staat onder leiding van Blank. De aftrap is om 20.00 uur. Almere City speelt drie dagen later het inhaalduel tegen Jong FC Utrecht. Rob Dieperink fluit hier om 20.00 uur voor het begin van de wedstrijd waarin Almere City bij winst de derde periodetitel pakt.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert