Home Laatste Feyenoord Nieuws Halve finale TOTO KNVB Beker in uitverkochte Kuip

Halve finale TOTO KNVB Beker in uitverkochte Kuip

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord krijgt tegen Ajax steun van een uitverkochte Kuip. Alle beschikbare kaarten voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker zijn verkocht. De aftrap is op woensdag 5 april om 20:00 uur. Voor dit duel zijn alleen nog kaarten verkrijgbaar via Feyenoord Ticket Exchange.

Via Feyenoord Ticket Exchange kunnen dagkaartkopers die niet in de gelegenheid zijn naar De Kuip te gaan hun kaart aanbieden aan andere supporters. Kijk voor het aanbieden of kopen van kaarten, beschikbare vakken en alle bijbehorende informatie hierover op deze link.

Zwarthandel

Feyenoord raadt supporters ten zeerste af om voor welke wedstrijd dan ook tickets buiten de club (of haar partners) om te kopen. Dit voorkomt teleurstellingen. Feyenoord kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als mensen door zwarthandel gedupeerd worden.

Overige informatie

Tijdens deze Klassieker hangen er netten tussen het veld en de tribunes, dit keer met uitzondering van de Olympiazijde.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert