Home Laatste Feyenoord Nieuws Virusuitbraak bij Oranje: ‘Vijf spelers naar huis; De Vrij opgeroepen’

Virusuitbraak bij Oranje: ‘Vijf spelers naar huis; De Vrij opgeroepen’

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Sven Botman, Cody Gakpo, Matthijs de Ligt, Joey Veerman en Bart Verbruggen hebben vanochtend het trainingskamp van het Nederlands elftal verlaten. Zij kampen met een virusinfectie.

Met het oog op Oranjes eerste EK-kwalificatiewedstrijd tegen Frankrijk roept bondscoach Ronald Koeman drie vervangers op: Ryan Gravenberch (Bayern München), Kjell Scherpen (Vitesse) en Stefan de Vrij (Inter).

Gravenberch en Scherpen die met Jong Oranje op trainingskamp in Spanje zijn, sluiten in Parijs aan bij de groep. De Vrij voegt zich ook in Parijs bij de selectie, die dan uit 23 spelers bestaat. Na de wedstrijd tegen Frankrijk wordt de samenstelling van de selectie opnieuw bekeken.

De ontmoeting met de WK-finalist Frankrijk vindt vrijdag 24 maart vanaf 20.45 uur plaats in Stade de France in Saint-Denis. Maandag 27 maart komt het Nederlands elftal uit tegen Gibraltar. Het treffen in Stadion Feijenoord begint ook om 20.45 uur.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert