App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Santiago Gimenez over transfergeruchten: ‘De waarheid is dat ik niks weet’

Santiago Gimenez over transfergeruchten: ‘De waarheid is dat ik niks weet’

door Redactie FR010.nl
0 reacties

De laatste weken wordt Feyenoord-aanvaller Santiago Gimenez in verband gebracht met zowel Spaanse als Portugese clubs. De aanvaller zou in beeld zijn bij onder meer Benfica en Sevilla.

Gimenez, bezig aan zijn eerste jaar in het Feyenoord-shirt, kwam voor vier miljoen euro over uit Mexico. De Mexicaan laat weten dat hij nog niets vernomen heeft en dus niets weet van een eventuele transfer. ‘Ik heb de berichten gelezen op sociale media. Persoonlijk heb ik niks gehoord van Benfica. Ik ben momenteel gelukkig bij Feyenoord. Wat de toekomst gaat brengen? Dat is aan de clubs en gaat in overleg met mijn familie.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert