App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws ‘Ik kan me voorstellen dat er dan geen AS Roma-supporters naar Rotterdam komen’

‘Ik kan me voorstellen dat er dan geen AS Roma-supporters naar Rotterdam komen’

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

In de kwartfinale van de Europa League speelt Feyenoord in april tegen AS Roma. De Rotterdamse clubleiding weet echter nog niet of er in Italië supporters toegestaan zijn.

Volgens De Telegraaf is het dan ook mogelijk dat er, indien er geen Feyenoord-supporters naar Italie mogen, Italiaanse supporters in Rotterdam geweerd worden. Politiechef Frank Paauw: ‘Ik kan mij voorstellen dat als Feyenoord-supporters niet welkom zijn in Rome, het logisch is om ook geen Rome-supporters naar Rotterdam te laten komen.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert