App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Kaartverkoop halve finale TOTO KNVB Beker start vandaag

Kaartverkoop halve finale TOTO KNVB Beker start vandaag

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Feyenoord start vandaag, dinsdag 21 maart met de kaartverkoop voor de halve finale van de TOTO KNVB Beker. Deze wedstrijd tegen Ajax wordt gespeeld op woensdag 5 april om 20:00 uur in De Kuip. Wil je erbij zijn? In dit bericht lees je meer informatie over de kaartverkoop.

Seizoenkaarthouders hebben met hun seizoenkaart geen toegang tot deze wedstrijd, maar kunnen uiteraard wel hun eigen plaats met voorrang terugkopen. Deze is gereserveerd vanaf vandaag 15:00 uur tot en met donderdag 23 maart 23:59 uur. Hierbij geldt dat seizoenkaarthouders één kaart per seizoenkaart kunnen kopen.

Voor een aantal seizoenkaarthouders is bij deze wedstrijd hun eigen plaats niet beschikbaar. Dit omdat vak PP aangemerkt is als een gezinsvak. Seizoenkaarthouders worden hier persoonlijk per e-mail over geïnformeerd.

Leden van het Legioen, Junioren Kameraadjes en overige supporters
Vanaf zaterdag 25 maart 09:00 uur krijgen leden van Het Legioen en Junioren Kameraadjes de mogelijkheid om één kaart te bestellen, op basis van beschikbaarheid. Deze voorrangsperiode loopt tot en met maandag 27 maart om 17:30 uur. Let op: wees er op tijd bij, er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar en er kan deze periode schaarste ontstaan.

Op maandag 27 maart is het de beurt aan overige supporters. Zij kunnen die dag vanaf 18:00 uur één kaart per supporter bestellen, mits beschikbaar.

Zwarthandel

Feyenoord raadt supporters ten zeerste af om voor welke wedstrijd dan ook tickets buiten de club (of haar partners) om te kopen. Dit voorkomt teleurstellingen. Feyenoord kan geen enkele verantwoordelijkheid dragen als mensen door zwarthandel gedupeerd worden.

Overige informatie

Goed om te weten: tijdens de Klassieker hangen er netten tussen het veld en de tribunes, dit keer met uitzondering van de Olympiazijde. De kaartverkoop verloopt volledig via de officiële Feyenoord Ticketshop. Ga voor alle gedetailleerde (prijs)informatie over de kaartverkoop naar feyenoord.nl/kaartverkoopinformatie.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert