Home Laatste Feyenoord Nieuws Geertruida blijft Feyenoord langer trouw

Geertruida blijft Feyenoord langer trouw

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord en Lutsharel Geertruida zijn het eens geworden over een contractverlenging. Het 22-jarige kind van de club, als voetballer groot geworden op Varkenoord en de afgelopen seizoenen onbetwist basisspeler bij Feyenoord 1, tekent binnenkort voor één jaar extra bij tot medio 2025.

‘Iedereen weet dat Feyenoord mijn club is,’ aldus de in Rotterdam geboren en getogen Geertruida. ‘Bijtekenen is niet alleen goed voor mij maar ook voor Feyenoord. Ik voel dat ik hier nog niet klaar ben, niet in de laatste plaats omdat het een grote wens van me is om met Feyenoord grote successen te boeken. Vorig seizoen was al bijzonder met de finale van de Conference League en dit jaar gaat het nog beter – ook met mij als voetballer.’

‘Ik ben ervan overtuigd dat er voor de club en voor mij nog mooie dingen in het verschiet liggen. Het feit dat ik nu bij de selectie zit van het Nederlands elftal is voor mij een extra bevestiging dat ik op de goede weg ben. Het maakt me ongelofelijk trots dat ik als jongen van Rotterdam-Zuid geselecteerd ben voor het grote Oranje.’

Geertruida, die gisteren te horen kreeg dat hij zich definitief bij het Nederlands elftal mag melden voor de aankomende EK-kwalificatiewedstrijden, maakt sinds zijn twaalfde onderdeel uit van de Feyenoord-familie. Tussen 2012 en 2018 doorliep hij alle jeugdelftallen van Feyenoord Academy, om op 17-jarige leeftijd zijn debuut te maken voor Feyenoord 1.

Sindsdien speelde de veelzijdige Geertruida, die bij Feyenoord zowel in de verdediging als op het middenveld inzetbaar is, 141 officiële duels voor het eerste elftal waarin hij goed was voor 14 goals en 5 assists.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert