Home Laatste Feyenoord Nieuws Dick Advocaat pakt prijs bij ADO Den Haag

Dick Advocaat pakt prijs bij ADO Den Haag

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Dick Advocaat (foto) heeft zijn eerste prijs te pakken in de Keuken Kampioen Divisie. Vrijdag, voorafgaand aan het duel tegen Willem II, werd de Haagse trainer uitgeroepen tot beste trainer van de derde periode in de KKD.

Advocaat deed het met zijn ploeg uitstekend in de derde periode, het was een wederopstanding van ADO Den Haag, die net niet heeft geleid tot een periodetitel. NAC Breda haalde een punt meer, maar Almere City FC heeft die titel nog voor het grijpen als het de inhaalwedstrijd tegen Jong FC Utrecht in winst weet om te zetten.

Advocaat en zijn ADO Den Haag zijn minder begonnen in de vierde periodestrijd. Eerst een gelijkspel bij FC Eindhoven uit en vrijdag een verlies thuis tegen Willem II.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 |