App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord stijgt wederom op UEFA-clubranking

Feyenoord stijgt wederom op UEFA-clubranking

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Feyenoord is door de zege op Shakhtar wederom gestegen op de UEFA-Clubranking. De Rotterdammers staat momenteel op de 34ste plaats. Die positie kan Feyenoord de komende jaren vaker een geplaatste status bij de lotingen opleveren.

Feyenoord verzamelde dit seizoen 15 punten. Over de afgelopen vijf seizoenen 49 punten. De komende drie jaren vallen er slechts 10 punten weg van het totaal. Daardoor lijkt Feyenoord zich weer te gaan vestigen in de top 25 van Europa. Over de afgelopen vier jaar is Feyenoord de nummer 28 van Europa. Over de afgelopen twee jaar is Feyenoord zelfs de nummer negen van Europa.

 

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert