App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Henk van Stee: ‘Had minimaal een belletje verwacht’

Henk van Stee: ‘Had minimaal een belletje verwacht’

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Henk van Stee werkte eerder bij Feyenoord en legde eveneens de basis voor het elftal van Shakhtar Donetsk dat vanavond in De Kuip speelt. De voormalige technisch directeur had graag aan de slag gegaan in De Kuip. Feyenoord zoekt nog een technisch directeur en Van Stee gaf eerder in Goedemorgen Eredivisie al aan open te staan voor de functie.

Over de vraag of Van Stee al gebeld is is hij in het Algemeen Dagblad duidelijk. ‘Ik had minimaal verwacht dat de algemeen directeur me een keertje had opgebeld, maar ik heb nooit iets gehoord. Jammer.’

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert