App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Ten Caat: ‘Hij kan Feyenoord minimaal dertig of veertig miljoen opleveren’

Ten Caat: ‘Hij kan Feyenoord minimaal dertig of veertig miljoen opleveren’

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Theo ten Caat voorspelt Wieffer een gouden toekomst. De voormalig jeugdtrainer van de middenvelder denkt dat Feyenoord over twee of drie jaar flink kan gaan cashen voor Wieffer. Ten Caat ziet een overstap naar bijvoorbeeld Bayern München wel zitten.

Ten Caat gaat bij ESPN in op de ontwikkeling van Wieffer: ”waar zijn plafond ligt? Hij is binnen twee jaar van de beloften van FC Twente naar de voorselectie van het Nederlands elftal gegaan. Als hij deze lijn door kan trekken, is hij binnen twee of drie seizoenen weg bij Feyenoord.”

Ten Caat denkt dat Feyenoord dan inmiddels ook op internationaal niveau speelt en misschien wel in de Champions League. Dan val je ook op bij een club als Bayern Munchen. Hij heeft de kwaliteiten voor de Bundesliga.”

Toen Wieffer nog bij FC Twente speelde had een voormalig Duitse grootmacht al eens interesse in hem.  ”Schalke zat ook twee of drie jaar achter hem aan. Of hij nu dan voor een miljoen of dertig à veertig kan gaan? Ja, minimaal.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert