App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord stijgt zeven plaatsen op UEFA-Club Ranking

Feyenoord stijgt zeven plaatsen op UEFA-Club Ranking

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Feyenoord speelde donderdagavond tegen Shakhtar in de achtste finale van de Europa League. De Rotterdammers speelden gelijk en stijgen daarmee verder op de UEFA-Club Ranking.

Feyenoord begon het seizoen op de 42ste plaats. In het huidige seizoen verzamelde Feyenoord twaalf punten voor de UEFA-Ranking. Daardoor stijgt Feyenoord zeven plaatsen op de UEFA-Ranking en heeft het in de afgelopen seizoenen 46 punten verzameld. De komende drie seizoenen vallen de mindere jaren weg en lijkt Feyenoord alleen maar verder te stijgen. Over de afgelopen vier seizoenen staat Feyenoord op de 27ste positie. Daardoor zal Feyenoord vaker een geplaatste status krijgen bij de lotingen.

OVERIGE CLUBS

Op de UEFA-ranking staat Ajax momenteel op de tiende plaats. PSV is momenteel de nummer 39 en AZ staat 40ste. FC Twente, Vitesse, Willem II en FC Utrecht bezetten de 123ste tot en met de 126ste positie.

TOEKOMST

Over de afgelopen vier seizoenen staat Feyenoord op de 27ste positie. Daardoor zal Feyenoord vaker een geplaatste status krijgen bij de lotingen. Over de afgelopen drie seizoenen is Feyenoord 22ste. Als naar de laatste twee seizoenen gekeken wordt is Feyenoord de beste Nederlandse ploeg in Europa. Feyenoord is momenteel de nummer 12. Ajax daalt over de laatste twee seizoenen naar de 17de plaats.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert