App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Humor: Van der Meijde durft De Kuip niet in bij Feyenoord – Ajax (VIDEO)

Humor: Van der Meijde durft De Kuip niet in bij Feyenoord – Ajax (VIDEO)

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink, www.waterwegsport.nl
Waar Johan Boskamp niet kan wachten om de wedstrijd tussen Feyenoord en Ajax in De Kuip te bekijken, slaat Andy van der Meijde het aanbod van de oer-Feyenoorder resoluut af. Boskamp nodigt Van der Meijde graag uit voor de halve finale tussen de rivalen maar Van der Meijde wil nog langer leven. ”Wil je me dood hebben ofzo?”

Wesley Sneijder springt daarna bij en zegt het al aan te durven. ”Gewoon op een goede plek gaan zitten.” Van der Meijde peinst er echt niet over. ”Ik heb veel fans in Rotterdam maar ergens loopt er altijd wel een gek rond. Ik ga ook om met mensen van de F-Side en wil wel de Arena nog in kunnen. Die gasten gaan zich dan ook afvragen wat ik daar doe.”

https://www.youtube.com/watch?v=qtK-NF2IKZk

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert