Home Laatste Feyenoord Nieuws Arne Slot over herstel van Justin Bijlow: ‘Hij traint wel eens mee als kaatser in de positiespelen’

Arne Slot over herstel van Justin Bijlow: ‘Hij traint wel eens mee als kaatser in de positiespelen’

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Arne Slot en Feyenoord konden de afgelopen weken geen beroep doen op keeper Justin Bijlow. Goed nieuws is dat de doelman weer op het veld staat met trainen, het slechte nieuws is dat dit niet als doelman is. ”Het gaat goed. Hij traint wel eens mee, maar dan als voetballer Hij fungeert als kaatser in de positiespelen.”

Wanneer Bijlow weer onder de lat kan staan is nog onduidelijk zegt Slot op de persconferentie voor het duel tegen FC Groningen. ”Het herstel gaat goed maar zolang hij geen keepershandschoenen aan heeft is het lastig om te bepalen hoe lang het nog gaat duren eer Bijlow weer kan keepen.”

Bijlow raakte begin februari geblesseerd waardoor hij de topduels tegen PSV en AZ moest missen.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws