Home Laatste Feyenoord Nieuws Arne Slot: ‘Ik heb nu al 812 keer uitgelegd dat wij fan zijn van Hartman’

Arne Slot: ‘Ik heb nu al 812 keer uitgelegd dat wij fan zijn van Hartman’

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Arne Slot is erg content dat Mats Wieffer, Lutsharel Geertruida en Quilindschy Hartman bij de voorselectie van het Nederlands elftal zitten. Op de persconferentie kwam Arne Slot nog even terug op de laatstgenoemde. Hartman werd dit seizoen bijna uitgeleend aan Excelsior. Dit omdat zijn fitheid twijfels gaf.

Ondanks deze situatie benadrukt Arne Slot dat Hartman nooit de nummer drie in de rij is geweest. Feyenoord trok omdat men zich zorgen maakte om de fitheid van Hartman daarna Lopez en Bjorkan aan. ”Ik heb nu al 812 keer uitgelegd dat we bij Feyenoord groot fan zijn van Hartman”, zegt Slot.

”Wij zagen direct al heel veel in hem alleen wij wilde ook zekerheid op de linksback positie en daarom hebben wij twee nieuwe linksbacks gekocht.”

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws