Home Laatste Feyenoord Nieuws Zege op SC Heerenveen zorgt voor unieke prestatie

Zege op SC Heerenveen zorgt voor unieke prestatie

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink, www.waterwegsport.nl

Feyenoord heeft na de zege op SC Heerenveen een uniek prestatie geleverd. De Rotterdammers zijn voor het eerst in de historie nog actief in Europa, in de halve finale van het nationale bekertoernooi en zijn tevens koploper in de eredivisie. Dat zocht Michel Abbink uit.

Feyenoord weet komend weekeinde wie de tegenstander in de halve finale van de beker is en speelt komende donderdag tegen Shakhtar Donetsk voor de Europa League. Zaterdag speelt Feyenoord in De Kuip tegen FC Groningen.

Social

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws