App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Heerenveen-supporters willen skybox met Feyenoorders ‘aanvallen’ (VIDEO)

Heerenveen-supporters willen skybox met Feyenoorders ‘aanvallen’ (VIDEO)

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink, www.waterwegsport.nl

Ondanks de strenge maatregelen die SC Heerenveen van te voren hadden aangekondigd waren er toch Feyenoord-supporters op de thuisvakken in het Abe Lenstra Stadion. De aanval werd na afloop van het duel SC Heerenveen – Feyenoord ingezet op een skybox waar veel Feyenoord-supporters zaten. ”In de skybox werd gejuicht na de zege van Feyenoord. Supporters wilden daarna verhaal halen”, dit meldt FR010.nl.

Het lukte SC Heerenveen niet om de eigen supporters in het gareel te houden. Na enkele opstootjes tussen personeel en supporters van SC Heerenveen lukte het de stewards om de supporters weg te krijgen.

 

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert