App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Koeman op 1908 om Hartman over te halen om voor Nederland te kiezen

Koeman op 1908 om Hartman over te halen om voor Nederland te kiezen

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Ronald Koeman is afgelopen week op het trainingscomplex van Feyenoord geweest om een gesprek aan te gaan met Quilindschy Hartman. De linksback van Feyenoord kan kiezen tussen een interlandcarrière voor Curaçao of Nederland. Dit meldt Feyenoord-watcher Mikos Gouka.

Volgens Kenneth Perez, de andere analist bij het programma Voetbalpraat, houdt Koeman ook Lutsharel Geertruida en Mats Wieffer nadrukkelijk in de gaten. “Het zou echt gek zijn als ze niet alle drie in de voorselectie zitten.” Perez stelt dat Koeman de spelers sowieso in de voorselectie gaat opnemen. ”Hier krijg je anders veel kritiek door en je hebt daarna nog een paar weken om het definitief aan te kijken.”

Koeman maakt aanstaande vrijdag zijn eerste voorselectie in zijn tweede termijn als Oranje-bondscoach bekend.

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert