Home Laatste Feyenoord Nieuws Jorien van den Herik: ‘Met de huidige mensen en de huidige structuur wil ik niets doen’

Jorien van den Herik: ‘Met de huidige mensen en de huidige structuur wil ik niets doen’

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Oud-voorzitter Jorien van den Herik was zondagochtend te gast bij Goedemorgen Eredivisie van ESPN. Van den Herik, die zestien jaar geleden stopte als voorzitter, volgt de club op op de voet. ‘Ik ben ook nog voorzitter geweest en dat is zestien jaar geleden afgelopen, maar je blijft gewoon supporter van de club.’

Op de vraag van Hans Kraay jr. of Van den Herik nog iets voor Feyenoord zou willen doen is hij duidelijk. ‘In de huidige structuur, als die mensen blijven zitten die er nu zitten dan wil ik niks doen’, stelt van den Herik.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert