Home Laatste Feyenoord Nieuws Feyenoord (vr) ligt uit bekertoernooi na nederlaag tegen PSV

Feyenoord (vr) ligt uit bekertoernooi na nederlaag tegen PSV

door Redactie FR010.nl
1 reacties

Voor Feyenoord Vrouwen 1 zit het toernooi om de TOTO KNVB Beker Vrouwen erop. Op Varkenoord werd zondagmiddag met 1-4 van PSV verloren. Doelpunt aan Feyenoord-zijde werd gemaakt door Amber Verspaget.

Feyenoord Vrouwen 1 schoot op het eigen Varkenoord uit de startblokken. Met debutant Bridget Baptiste in het basiselftal kwam de ploeg van Jessica Torny al binnen tien minuten op voorsprong. Een vrije trap van Zoï van de Ven werd door Amber Verspaget knap binnen gekopt: 1-0.

Na een kwart wedstrijd kreeg Feyenoord een grote kans om de voorsprong te verdubbelen, maar een schot van Esmee de Graaf werd gestopt door de keeper van PSV. Een paar minuten daarna kwamen de bezoekers op gelijke hoogte, toen een snelle uitbraak werd afgerond door Laura Strik: 1-1.

Met een gelijke stand leken beide ploegen de rust in te gaan, maar vlak voor het fluitsignaal kwamen de Eindhovenaren zelfs op voorsprong. Een kluts voor de goal van Feyenoord-keeper Jacintha Weimar belandde uiteindelijk in het net. Ruststand: 1-2.

Tweede helft

In de tweede helft probeerde Feyenoord er onder andere met invallers Sabrine Ellouzi en Isa Kagenaar nog iets van te maken, maar de geleverde inzet mocht niet baten. Na een uur spelen wist PSV nogmaals te scoren na een rommelige situatie voor de Feyenoord-goal, en vlak voor tijd werd de schade zelfs nog groter toen Feyenoord ook nog een vierde tegendoelpunt moest incasseren. Eindstand: 1-4.

Bron: Feyenoord.nl

Reageer op dit artikel

1 reacties

René zwarthandelaar 26 februari 2023 - 22:19

Gaat lekker nu er een nieuwe trainer is…

Reply

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws