App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Persie op tv tegen Ten Hag: ‘Wil tegen iedereen loten behalve tegen Feyenoord’ (VIDEO)

Van Persie op tv tegen Ten Hag: ‘Wil tegen iedereen loten behalve tegen Feyenoord’ (VIDEO)

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink

Manchester United leverde donderdagavond een top prestatie door FC Barcelona te verslaan in de Europa League. Manager Erik ten Haag is goed bezig met zijn Manchester United in het eerste seizoen onder zijn bewind. Na afloop stonden analisten, Robin van Persie en Erik ten Hag aan de microfoon bij BT Sport.

Van Persie was even terug in Manchester om een week mee te lopen en sprak ook na afloop met Ten Hag. Robin van Persie reageert aan het einde van onderstaand filmpje grappend op Ten Hag. ”Ik denk dat Erik tegen iedereen wil loten, behalve één team. Tegen wie? Feyenoord! Ik hoop dat ze aan elkaar gekoppeld worden”, sluit Van Persie af.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert