Home Laatste Feyenoord Nieuws Overzicht: Prima resultaten Shakhtar Donetsk dit seizoen

Overzicht: Prima resultaten Shakhtar Donetsk dit seizoen

door Redactie FR010.nl
0 reacties

De resultaten van Shakhtar Donetsk in Europa zijn niet slecht te noemen. In de poulefase van de Champions League werd een derde plek behaald in een poule met Real Madrid, RB Leipzig en Celtic. Opvallend was de 1-4 winstpartij van Shakhtar in Leipzig en het 1-1 gelijkspel tegen Real Madrid.

Door de derde plaats moest Shakhtar nog een ronde spelen in de Europa League voordat Feyenoord werd geloot. Daarin bleek het na strafschoppen te sterk voor Stade Rennes, de nummer vijf uit de Franse hoogste divisie.

In augustus 2022 ging de competitie, ondanks de oorlog, gewoon van start. Hierin neemt Shakhtar na 13 wedstrijden de tweede plaats in op vijf punten achterstand Dnipro-1 dat een wedstrijd meer heeft gespeeld. Shakhtar verloor slechts eenmaal en dat was tegen de huidige nummer 1 Dnipro-1.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws