App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws Van Persie: ‘Malacia is een groot voorbeeld voor talenten’

Van Persie: ‘Malacia is een groot voorbeeld voor talenten’

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink,

Robin van Persie, die de afgelopen periode een kijkje in de keuken van Manchester United kreeg, is trots op de ontwikkeling van de talenten van Feyenoord. Daarbij noemt hij Tyrell Malacia als voorbeeld.

Van Persie werkte in het verleden samen met Malacia en zag hem nu bij Manchester United aan de slag gaan. “Hij is daarmee een groot voorbeeld voor talenten in het algemeen, maar vooral voor jonge spelers van Feyenoord. Ik ben erg trots op hoe hij zich ontwikkelt, hoe hij zich gedraagt en hoe hij een voorbeeld stelt voor jonge spelers.”

 

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert