App Icon

Download de FR010-App

Home Laatste Feyenoord Nieuws David Hancko: ‘Veel ophef maar inmiddels blijkt dat Feyenoord de juiste keuze was’

David Hancko: ‘Veel ophef maar inmiddels blijkt dat Feyenoord de juiste keuze was’

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink,

David Hancko is gelukkig bij Feyenoord. De verdediger werd in de zomer overgenomen van Sparta Praag en maakt direct een sterke indruk. De 25-jarige Hancko stelt dat er in het begin twijfel zijn geweest of hij wel de stap naar Feyenoord moest maken. Vooral in zijn geboorteland bestonden veel twijfels.

‘In augustus was er veel ophef over, maar mijn zaakwaarnemer, mijn familie en ik wisten dat het de juiste beslissing was. We hadden Feyenoord uitgekozen als de club waar we heen wilden, dat zou geweldig zijn gezien mijn stijl. En het werd zonder meer bevestigd,’ stelt Hancko tegenover Flashscore.nl.

SOCIAL

Reageer op dit artikel

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert