Home Laatste Feyenoord Nieuws Eljero Elia hangt schoenen aan de wilgen

Eljero Elia hangt schoenen aan de wilgen

door Redactie FR010.nl
0 reacties

Voormalig Feyenoord- en Oranje aanvaller Eljero Elia (36) heeft zondag bij ESPN bekend gemaakt definitief te stoppen met voetballen.

Elia, tegenwoordig veel actief als deejay in de clubs, stond al enige tijd aan de kant door een zware enkelblessure, die hij vorig seizoen opliep in de Keuken Kampioen Divisie bij zijn jeugdliefde ADO Den Haag. “Dit is het moment dat heel Nederland weet dat ik gestopt ben met voetballen. Hoe het voelt? In mijn hoofd was ik al lang klaar. Ik vond het de laatste jaren niet meer leuk”, waren zijn woorden bij ESPN.

De vleugelflitser speelde 30 interlands voor Oranje en kwam in actie in de WK-finale van 2010. Als clubvoetballer speelde Elia ook voor onder andere FC Twente, FC Utrecht, Hamburger SV en Juventus. Bij Feyenoord wist hij in 2017 de titel te winnen en het jaar ervoor pakte hij met de Stadionclub de beker.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert