Home Laatste Feyenoord Nieuws Opkomstshirts Feyenoord geveild voor Giro555

Opkomstshirts Feyenoord geveild voor Giro555

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink, WaterwegSport.nl

De shirts die Feyenoord vorige week droeg bij de opkomst voor de bekerwedstrijd tegen N.E.C. worden vanaf vandaag (woensdag) geveild. Het gaat om elf shirts, die allemaal zijn gesigneerd door aanvoerder Orkun Kökcü. De opbrengst gaat volledig naar Giro555, ter ondersteuning van de slachtoffers van de aardbevingen in Turkije en Syrië.

Beide landen werden onlangs getroffen door hevige aardbevingen, een ramp die aan inmiddels meer dan 40.000 mensen het leven kostte. In Nederland is woensdag door Giro555 een landelijke actiedag opgezet, met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor alle getroffenen in het rampgebied.

Met de veiling van de shirts hoopt Feyenoord een zo groot mogelijke bijdrage te kunnen leveren aan de totaalopbrengst. Meebieden op de opkomstshirts kan via het platform Matchwornshirts en is van nu mogelijk tot vrijdagmiddag 17 februari.

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws

| VoetbalEnergie | VoetbalRotterdam | Sportkampen | SoccerDeal | VoetbalEnergie | VoetbalGelderland | FR010 | Rotterdams Nieuws | De Rotterdammert