Home Laatste Feyenoord Nieuws Bewuste keuze Jahanbakhsh: ‘Ik wilde helemaal niet weg’

Bewuste keuze Jahanbakhsh: ‘Ik wilde helemaal niet weg’

door Redactie FR010.nl
0 reacties Foto: Mischa Keemink, WaterwegSport.nl

Tijdens de winterse transferperiode stond Alireza Jahanbakhsh in de belangstelling van meerdere clubs. De aanvaller koost er echter zelf voor bij Feyenoord te blijven en is de laatste weken belangrijk voor de Rotterdammers.

Tegenover Voetbal International stelt Jahanbakhsh: ‘Mijn agent had ze allemaal op een rij gezet, alleen wilde ik zelf niet weg. Ik voel me thuis bij Feyenoord want we werken aan iets moois. In een gesprek met de trainer zei ik dat ik helemaal niet weg wilde.’

 

Reageer op dit artikel

Gerelateerde artikelen

FR010.nl

Feyenoord-Nieuws

FR010 voor 24/7 Feyenoord-nieuws